W A S V O O R S C H R I F T E N 

Wassen:

Al ons bedlinnen en tafellinnen kan gewassen worden in de wasmachine. Wij adviseren wel om het bedlinnen en tafellinnen de eerste keer te wassen op 30°C, daarna kun je het beste op max 40° C wassen. Het is belangrijk dat je het linnen wast met een fijn wasmiddel. 

Wij adviseren ook om het bedlinnen en tafellinnen apart te wassen en niet te combineren met polyester of andere materialen, dit kan de kwaliteit en de zachtheid van het linnen nadelig beïnvloeden. 

 

Drogen:

Het beste is om het linnen buiten aan de was lijn te laten drogen, dit is niet alleen goed voor het linnen maar ook nog eens voor het milieu. Let wel op, als je het linnen buiten laat drogen, dat het niet in de volle zon droogt.

 

Voor een zachte touch gebruik de wasdroger voor het linnen. Hou er wel rekening mee, dat je de wasdroger op een lage temperatuur instelt, voordat je het linnen laat drogen. Als de droger bijna klaar is met drogen, zorg ervoor dat je het linnen wat vochtiger eruit haalt en goed opschut voor het beste resultaat. Wil je het linnen toch buiten laten drogen maar ook een zacht resultaat?  Droog dan eerst het linnen buiten en de laatste 10 min in de wasdroger. 

Strijken:

Het linnen van Gabrielle Paris geeft al een heerlijke zachte uitstraling, je hoeft het in principe niet te strijken. Linnen is een natuurproduct en je zal altijd de natuurlijke kreuk behouden. Vind je het toch mooier om het linnen te strijken, doe dit dan als het linnen nog een beetje vochtig is voor het beste resultaat.

C O N T A C T
 

Sales Agent 

+ 31 6 50 27 16 59 

E-mail

amy@gabrielle-paris.nl

Showroom

Symfonielaan 1 

3438 EW Nieuwegein
Nederland

 

KvK: 71355286 | BTW: NL002381232B68

B E U R Z E N

DWI vakbeurs save the date:

Zondag 13 t/m dinsdag 15 september 2020

Maandag 21 t/m dinsdag 22 september 2020

L E T 'S  K E E P  I N  T O U C H !

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Pinterest Icon